dimarts, de novembre 18, 2008

Concentració-mani: Que la crisi la paguin ells!

Dissabte cap a la "mani" però resulta que de mani res de res... que era una concentració a la plaça Catalunya... i que la mani serà el proper 29 de Novembre!! com si fos fàcil mobilitzar la gent... crec que molts cops saturem el personal... i desprès tenim la resposta que tenim... però això es un altre tema.
Això si, desprès de la concentració, on diversos col·lectius de treballadors i treballadores, immigrants, etc... va explicar la seva situació... varem sortir amb manifestació pels voltants de la plaça Catalunya fins davant del banc d'Espanya on els mossos de Saura custodiaven i protegia els interessos del capital... Aquí un grup d'independentistes va voler dipositar fem a la porta del banc i els mossos de Saura on varem impedir a cop de porra (aquesta es la seva democràcia) Tot seguit i ja fora del guio, els manifestants varen decidir anar cap a la Borsa de Barcelona que com no era custodiada per un gran nombre de mossos de Saura... fins i tot més que ja manifestants.

La concentració mani va acabar recordar a tothom que el proper dia 29 tots i totes el carrer! (aquest cop si!)

Plaça Catalunya.

Inici de la petita manifestació.



Mossos de Saura, custodiant el Banc d'espanya...

El banc fa pudor...

... i aquesta és la seva democràcia...

1 comentari:

  1. ei mestre!

    Estavem allí amb l'Aina i l'Irene al costat dels de Galiza libre!!! ja ens podriem haver trobat...

    A mi la concentració em va fer una mica de peneta. Per una banda per poc contingut, tothom anava pujant i parlant dels seus interessos (molt justos però cadascú et convocava a la seva mani particular) i hi havia poca visió de conjunt. comentavem que semblava una trobada/agenda revindicativa del mes.

    I per altra banda vaig tenir la sensació del que ja havia vist per altres bandes però ara s'em confirmava. Via facebook tothom estava la mar de satisfet amb la convocatoria i no parava de rebre invitacions a ella per totes bandes, alhora de la veritat poca gent es va desplaçar fins allí.

    Tot i així la causa és justa i cal seguir clamant per ella encara que siguem pocs.

    ens veiem,

    uri

    ResponElimina