dimecres, de desembre 03, 2008

Recta final... i no esperaré a final de temporada a fer el balanç, perquè passi el que passi el dissabte la temporalada ha estat un èxit!
Ja sabeu que aquest dissabte és l'ultima actuació de la temporada dels Castellers de Castelldefels. Tornem a la nostre plaça, amb el regust amarg de l'Agost passat. Tornem a la nostre plaça amb més il·lusió i amb el cap ben alt per la feina feta entre tots i totes, tots aquest dimecres i dissabtes des de l'abril passat. 
Gràcies a l'esforç i la tenacitat dels que han pujat els castells, els que han fet pinya, els que s'han enfadat, els que han plorat, els que han fet l'aleta, els que s'han posat de pinya per primer cop.... Tothom ha posat el seu gra de sorra per arribar on som. Esta clar que la propera temporada anirem a per nota i ja no ens conformarem amb qualsevol cosa! Així que dissabte tornem a fer l'aleta a Castelldefels i tornem a recupera castells descarregat a la nostre plaça amb companyia dels nostres veïns i veïnes, amics, coneguts, saludats i de la Colla Jove dels Castellers de L'Hospitalet.


4 comentaris:

  1. Ha sigut un exit colectiu i sobretot del cap de colla mes tenaç que podriem desitjar.
    Es tot un honor possar la meva part d'espatlla, ja que això si que es "arrimar el hombro".
    Ha sigut un exit i tot un plaer passi el que passi.

    ResponElimina
  2. TOT HA sigut gràcies a tu, al teu bon rollo que has transmés a la colla, al teu entusiasme per els nostres castells, pk has sapigut solucionar els problemes com cal, i sense dubte pk has fet retornar els castells a castelldefels.


    felicitats cap de colla!

    dossus CAstelldefels!

    encara k diguis k em sigut tots, tu has tingut la culpa de que tot això hagi succés!


    salut i castells!

    l'assaig d'ahir em va encantar! :DD

    ResponElimina
  3. Ep, Abel! jo sol no alço castells ;) jejej que haguesim fet sense baixos, terços, segons, quarts, dosos... anxanetes... jeje!
    Ep dissabte a descarregar-ho tot!

    ResponElimina