divendres, de juny 05, 2009

27è Aniversari de l'Agrupació de Cultura popular de Castelldefels


Aquest cap de setmana celebre els 27 anys de l'agrupació de cultura popular de Castelldefels, que principalment vol dir que els Castellers de Castelldefels fem 27 anys amb les balls populars, diables, gegants...

El Maig 1982 es feia la primera actuació castellera a Castelldefels... dos anys desprès jo formava part de la colla, pels volts dels 84. Mai s'ha valorat la gran feina que van fer les persones que van construir aquest projecte, aquesta eina de fer cultura i d'integració social, poc s'ha reconegut la tasca d'aquells que ho varen fer possible i que sense ells, sense el seu esforç i treball no haguéssim arribat fins aquí. Des d'aquí el meu petit homenatge a les persones que com el Paco López, peça clau durant molts i molts anys de la cultura tradicional i popular a Castelldefels, ho varen fer possible! Gràcies a tots i totes!

I ara el present, 27 anys son uns quants i ara som en un moment difícil, però amb il·lusió per seguir tirant endavant aquest projecte. En plena recuperació de la colla castellera, amb 2 parelles de gegants, elgar-i-got , un grup de foc important, les panderetes, cintes, dos colles de bastoners... Seguim construir ciutat, seguim fent cultura popular, seguim avançant, tot i les dificultats. Que no son prou grans com per abaixar els braços.

Convidar-vos aquest diumenge 7 de juny a la plantada de Castells de la Colla Castellera, el nostre aniversari a les 12h a la plaça de l'Església amb la companyia dels castellers de Rubí.

us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada