dimecres, de juny 10, 2009

Un principi de temporada complicat... (Diada sense Castells descarregats)

Doncs després de 2 sortides i una prèvia, seguim sense descarregar cap castell, també sense cap caiguda! Peró amb necessitat de començar a sortir de plaça amb algun castell descarregat de cara a seguir amb la mateixa motivació. La cara negativa es haver desmuntat dos cops el 3d6 i un cop el 4d6... tot i haver descarregat dos pilar de 4, un aixecat per sota.
Això si i com no podia ser d'un altre manera, hi havia una gran part positiva, sortíem de la plaça a un troc de 3d6 force maco després d'haver canviat el 90% el de l'any passat i amb un 4 que em de treballar. Però anem en molt bon camí ja que estem treien pes dels pisos i al mateix temps estem quadrant els castells, millorant tècnicament... Això si, ens toca fer un treball intens amb la canalla ja que tenim un passa de "por" que esperem radicar aviat, i que comencin agafar confiança un altre cop i en la nostre propera sortida, el proper 14 de juny pugem descarregar el 3, el 4 i la torre de sis...

Així que poc a poc anem sumant gent, però ens falta encara més... així que t'esperem tots els divendres a les 21h el nostre local d'assaig (Av. Lluís Companys Nº16).

Aquest començament també em fa veure, que poder no farem grans castells, però que pel treball, l'esforç i il·lusió que vivim a la colla ja val molt la pena estar on som. Perquè poc a poc construir el nostre propi castell que aviat bufaran temps millor i la nostre enxaneta farà l'aleta!

Pd4

3d6 Castellers de Rubí

Baixos del id3d6

Agulles, baixos... id3d6

Segons del id3d6

id3d6

id3d6

Desmuntant el 3d6

Parlant amb la Canalla...

id4d6

id4d6, controlant el castell des de pis de segons...

id4d6
id4d6

Visita del "mestre" primer cap de colla dels Castellers de Castelldefels.

Pd4ps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada