dijous, d’octubre 22, 2009

I ara a seguir treballant...






Quan l'independentisme creix, el país es divideix, com si nosaltres mateixos no volguéssim assolir el punt de partida que representa la llibertat nacional de Catalunya. Ara, quan la unitat ens faia més forts, sembla que vulguem renunciar a exercir el dret que poc a poc, picant pedra arreu del país, hem aconseguit entre tots i totes. Sí, entre tots i totes.
No entendré mai aquest mal endèmic de l'independentisme, i de tot moviment d'esquerres, que massa cops és fruit de baralles personals i protagonismes innecessaris, que confonen les causes polítiques amb les causes personals i demostren que massa cops hi ha qui es baralla més pel barret i la xapa que pel projecte o estratègia política.
Jo seguiré on sóc, no tinc cap necessitat de moure'm, perquè crec que ERC segueix sent l'única eina que pot seguir aglutinant una majoria social que esdevingui majoritària al nostre país i ens porti cap al punt de sortida. I en els moments difícils cal encara apretar més la pinya, aixecar colzes i posar-se ben rectes, per poder descarregar el castell i no aprofitar per marxar per si cau, lluny de tactismes, cal sumar i no restar.
Amb molta valentia, coratge i empenta, els homes i les dones d'ERC aconseguirem descarregar el castell i enfortir aquest país que en aquests anys hem anat construint silenciosament, tot i el soroll constant d'aquells que han volgut enderrocar la veritable construcció nacional que s'ha dut a terme. Tot i els opinadors, tertulians i mitjans de comunicació de torn al servei d'aquells que no volen esdevenir una país normal, un país lliure, Catalunya avança amb pas ferm cap a la llibertat nacional i social.
Ara ens toca fer el salt que ens demana part important de la societat catalana i recuperar el lideratge del procés d'alliberació nacional, sense por i amb contundència. Després de posar el fil a l'agulla del dret a decidir, toca posar-nos a cosir la xarxa per fer-ho possible, aprenguem dels errors i tornem a ser el motor, tornem a ser el referent de transformació política i social del nostre país. Perquè només des de la unitat d'acció assolirem els nostres objectius!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada