dimarts, de desembre 15, 2009

Tot i la remor que se sent, endavant amb les consultes populars!

Ahir 13 de desembre fèiem un pas molt important en el procés d'alliberament nacional. Em rebel·lo contra les veus crítiques i contra les anàlisis que amaguen més una voluntat partidista i personal que una valoració global del procés. Algú fa 5 anys podia pensar que l'independentisme estaria en el centre del debat polític del nostre país? Això ha esta feina de tots i totes i una feina aquí, allà, a Osona, el Garraf i el Penedès, en qualsevol indret del país on hi ha hagut un grup de persones que amb tot el seu compromís i esforç han vençut les dificultats.
Jo estic content, estic feliç i esperançat i veig que avancem amb pas ferm i començo estar fart de divisions fetes des dels personalismes i els protagonismes, començo a estar fart de la poca voluntat d'alguns de treballar per la unitat d'acció i que des de posicions maximalistes posen pals a les rodes...
Felicitats a tots i totes els que han fet possible les consultes del passat 13D. A Castelldefels el proper 23 de gener es presentarà la plataforma "Castelldefels decideix" que neix amb la voluntat de ser una plataforma transversal i que aplegui tot el ventall de persones que vulguin aportar el seu granet de sorra per fer possible que els ciutadans de Castelldefels també puguin exercir el seu dret de votar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada