dissabte, de març 05, 2011

Anys de treball i compromís que no s'aturen!

Cap el 1999 enfilava unes escales d’un pis vell del carrer Doctor Ferran de la ciutat, picava a la porta i em rebia un dona, l’Àngels Coté, la cara visible de ERC a Castelldefels. Em vaig apropar a ERC en aquella època ja que van ser els únics que van lluitar per preservar els boscos de la Riera dels Canyars i que sempre els havia trobat defensant allà on l'equip de govern (PSC) trinxava el territori. Aquell era un pis que donava més sensació de clandestinitat que d'un partit polític.
Aquell any, ens quedàvem a les portes d'obtenir una regidora, però el dia següent inauguràvem una exposició de cartells històrics de la Diada Nacional. No aturàvem la feina tot i no entrar a l'Ajuntament en aquelles eleccions municipals. No defallíem i seguíem arremangats, sempre hem tingut molta feina a fer els i les independentistes, la gent d’esquerres i ecologistes de la nostra ciutat.
Durant molts anys, vaig aprendre molt de l’Àngels, el Jesús, el Gepi, el Sergi, la Lluïsa, el Joan Ramon, la Núria... i tants i tants altres... i em vaig adonar que ERC Castelldefels era molt més que un partit polític a la nostra ciutat, i que era el referent de l’independentisme, de l'esquerra combativa i del veritable ecologisme de debò.
Tot i el temps, les lluites, i les eleccions, seguim com aquell primer dia que enfilava l'escala d’aquell pis, amb la mateixa il·lusió, amb la mateixa empenta, amb bona part d'aquells companys i companyes i amb l'energia de nous. Que tot i les dificultats, el soroll de fons, els jocs de mans, els esforços per silenciar-nos, els bolets i els protagonismes, seguim creient que cal reinventar la ciutat i que el projecte polític d'ERC Castelldefels segueix sent vigent. Reivindiquem l'altre Castelldefels que és possible, i que hi ha altres maneres de fer política més propera a la ciutadania i que s'ocupi dels problemes dels ciutadans i ciutadanes alhora que construeix una ciutat de tots i totes i sense ofegar la ciutadania.
I sent fidels a la nostra manera de fer, obrim el nostre programa electoral a les aportacions de tots i totes. T'animem a visitar el blog de Reinventem Castelldefels (http://reinventemcastelldefels.blgospost.com) i a participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada