dilluns, de maig 09, 2011

Reinventem Castelldefels

El 22 de maig tots i totes estem cridats a les urnes, i aquest petit espai és un bon moment per recordar-vos que durant aquest últims anys a Castelldefels ha governat el PSC-PSOE de la mà de CIU i amb la companyia incansable de ICVEUiA.

Vull recordar-ho perquè no ens venguin gat per llebre i no vulguin fer-nos combregar amb rodes de molí. Ja que hi ha qui es presenta a aquestes eleccions com aire de canvi i de renovació quan durant aquests darrers anys han format part d'aquest tripartit (PSC+CIU+ICVEUiA)

ERC ens presentem a les eleccions del proper 22 de Maig, com hem fet sempre, amb el compromís de seguir treballant pel projecte polític que representem, un projecte renovat, d'esquerres i independentista que apostem per reinventar la formes de governar, més properes a la ciutadania, més transparents. Governant per tothom, sense oblidar-nos de cap barri, de cap carrer i de cap ciutadà.
Volem reinventar la ciutat defensant el comerç de proximitat, intentant formar i donar sortida a les persones desocupades. Treballar per acompanyar els emprenedors i emprenedores i crear espais per noves empreses i projectes econòmics.
Creiem en Castelldefels i en tota la seva gent; joves, gent gran, en tothom, i creiem que entre tots i totes podem reinventar Castelldefels, fent de la cultura l'eina de cohesió social de creació de la identitat col·lectiva. Cal recuperar el nostre patrimoni històric i potenciar el turisme de qualitat i cultural. És necessari recolzar el teixit associatiu i esportiu en tots els seus àmbits per construir una ciutat cohesionada, activa i participativa.

Volem i ens comprometem a reinventar Castelldefels, des de la radicalitat democràtica, des de l'esquerra i des del municipalisme compromès en la construcció nacional del nostre país. Per això el dia 22 de maig esperem que siguem molts i moltes els que apostem per reinventar la ciutat de la mà d'ERC Castelldefels!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada