dimarts, de juliol 05, 2011

Puigpedrós 2914m

I del llacs dels llacs de la Pera a els llacs de Malniu. Sortim del Refugi de Malniu, després de pagar els 3€ de l'aparcament, i enfilem el camí normal del Puigpdrós. Un Sol increïble (després deixara la nostre pell marcada) i poca gent que enfila el camí del cim.
Seguim el camí que sense treva puja i puja, escoltem els crits de les Marmotes, però no les veiem, això si, durant tota l'excursió ens trobem amb diversos ocells, cavalls, un Isard, Voltor...
Arribem el cim, poc després de que sigui desocupat per un grup de prop 30 persones... tornar la calma el cim, mengem (la resta del fuet) fotos i cap a avall, però aquest cop anem direcció els llacs de Malniu, però a l'hivern vaig pujar amb el Xori.
Baixem posant a prova al peroné de la Marta i tot perfecte... remullar-lo prop de l llac de Malniu i cap el cotxe i baixem cap a Calella, tot i la  temptació  el passar diumenge per Berga i saber que en unes hores la plaça tornaria a estar plena de “plens”... però acabem el dia, a la platja de Calella amb un banyet a les ultimes hora del dia...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada