dijous, de juliol 21, 2011

Seguirem!!!

Canvis, mesos de reflexió a nivell local i nacional, de mirar tot el camí fet fins ara i tot el que ens queda per fer. Ningú em va dir que seria fàcil i el passat 22 de Maig no vam aconseguir el nostre objectiu: créixer i construir amb la ciutadania una alternativa real. Assumim els errors propis i els errors de les circumstàncies i aprenem per reforçar el projecte independentista i d’esquerres d’ERC Castelldefels, amb el qual segueixo creient.
Tenim un compromís amb els valors que representem, i més important, tenim el compromís i la complicitat de les 736 persones que ens van dipositar la seva confiança. Seguirem treballant com ho hem fet sempre, per la ciutadania, per crear un Castelldefels més fort i de tothom, seguirem combatent les injustícies i lluitant per construir una ciutat participativa, solidària i cohesionada i seguirem alçant la veu per reivindicar i construir des de Castelldefels una Catalunya lliure i justa. I ho farem des dels carrers i les places, des de les parets i els mitjans de comunicació que plasmin la pluralitat de la ciutat.
I amb aquest compromís, seguirem atentament el nou govern de minories de PP + AVVIC i les seves accions, no acceptarem cap pas endarrere en els minsos avanços aconseguits en les polítiques de normalització nacional, ni atacs, ni retrocessos. No acceptarem cap retallada en matèries socials i culturals i demanarem més esforços en els àmbits que poden ajudar a combatre la situació de desocupació i crisi que patim. Seguirem reivindicant que hi ha altres maneres de fer política, més participatives i plurals. Seguirem reivindicant el paper important de la ciutadania, l’associacionisme en la construcció conjunta de la ciutat. Seguirem alçant la veu per dir que hi ha qui fa molt temps que treballa per construir una alternativa tot i que la memòria per alguns sigui dèbil o no vulgui reconèixer el paper fet fins ara. I no defallirem en la construcció d’un moviment prou ampli i transversal, que sumi complicitats, perquè avui més que mai, a Castelldefels li cal sumar per avançar. Tots junts ho farem possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada