dijous, d’agost 11, 2011

Ara si, la finestra s'ha obert!

Tornem a estar a pokhara, i hi ha poques paraules i moltes sensacions q descriuen els dies d l excursio x les valls dels Annapurnes. Mil imatges a la retina: els pobles i la seva gent, les seves costums, els animals, la jungla i la vegetacio.
Aigua i molta aigua, salts, rius, ponts... Travessar camins amb l aigua fins els genolls... Mes d una desena de picades de sangoneres... Micos pels abres i un dels millors moments, pell de gallina, i somni fet realitat: la vista del Dhaulagiri de mes d 8100m i dels Annapurnes amb l Annapurna I amagat darrera de l Annapurna sud que des de Ghandruk podiem tocar el seu cim amb els dits.

Hem fet un cim de 3210m: Poon hill, cim petit envoltat de les seves germanes grans, pero q oferia unes vistes bestials, despres d dos dies de cami.

I nits a "lodges" de tots tipus, dutxa a galledes, cuines de llenya, sense llum, dinar a la cuina i amb els sorolls de la jungla de fons...

I aquest cop no ens hem escapat de les temibles plujes monzoniques, un dia de caminar sota la pluja... Mullats d dalt a baix. Nosaltres molt be, pero el telefon ha passat dos dies K.O. (que malament ho he passat, hehehe) i ara pateix la malaltia coneguda com "pantalla plena de humitat."

I tornem al nostre "guest house" de Pokhara, els primes dies es feien llargs, potser els nervis i sentir-me extrany en aquest pais, ara amb poques ganes de marxar i amb mil plans de tornar... Aixo si, encara ens queden 4 dies x nepal que viurem intensament!

Namaste!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada