dimarts, d’agost 30, 2011

Pokhara (Viatge part III)

La capital, la jungla, el viatge seguia amb destinació Pokhara, la ciutat de sortida dels trekkings de la zona dels Annapurnes. Fins a Pokhara arribem en Autobús de “Turistes”, aquest una mica més justet. Viatge ple d’aturades per recollir gent, comprar fruita i menjar... i arribada a Pokhara. En poca estona me n'adono que Pokhara no té res a veure amb Katmandú, una ciutat a un altre ritme, i més encara a la zona dels hotels. Botigues per comprar material de muntanya, bars, hotels, lloguers de bici i motos, agències de tours... Una ciutat amb un gran llac i que és la porta del Parc Nacional dels Annapurnes. Dies de passeig, de relax, de fer excursions per la zona, de pujar a la Pagoda de la Pau mundial i perdre'ns pels camins i retrobar, al final, el corriol.
Dies d'anar amunt i avall per fer-nos els permisos per anar cap les muntanyes, aconseguir els mapes de la zona i fer alguna compra. Dies ja amb els nervis a la panxa per marxar a les muntanyes (nosaltres érem el pràcticament els únics que anàvem sense guia ni portador). Hotel agradable on vam passar tots els dies de Pokhara previs al trekking i els de després... un altre ritme. A la tornada de les muntanyes, dies de descans, d’excursió en bici per les valls properes i visita al monestir tibetà de Tashi Palkhel, dies de “lemon soda” al bar de l’Hotel amb Wifi.
Dies on vam intentar descobrir les muntanyes sota el teló del núvols, a voltes algun dia alguna punxa de roca i neu treien el cap i nosaltres ens emocionàvem...


Excursió a la Pagoda de la pau mundial (ruta a Wikiloc x GPS)

Excursió al monestir tibetà tashi Palkhel a 10km de Pokhara (ruta a Wikiloc x GPS, només tornada)
































La resta de fotos de la III Part:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada