dimecres, d’agost 17, 2011

Diferencies, contrastos.

2000km separen katmandu de bangkok, i tot es diferent. Hi ha alguns paisos en mig, pero crec que una fina ratlla de punts damunt d un mapa ja es suficient x marcar les diferencies en aquest continent.

Aqui tot es gran i les persones deixen de ser part important del paisatge i es molt mes rellevant tot el que les envolta. Aqui ja tot es mes com a "casa". Aquella clau q mou el dia a dia aqui es molt similar a la d alla.
Dies x Bangkok, explorant els carrers de la zona dels hotels, visitant els grans temples, l espectacular buda reclinat, palaus... i els grans gratacels de les zones comercials.

Anar pel riu amb una vaixell/metro o amb tuc-tuc x mig de la ciutat plena de taxis de tots els colors. I pujar a un metro q va per sobre dels carrers, en un segon i fins i tot tercer pis (l skytrain)
Viatjar a 80km de la capital, x descobrir la ciutat dels canals, un mercat flotant fet per la colonia xinesa a tailandia i descobrir q el pont sobre el riu kwai esta a tailandia i que a la peli sembla molt mes gran!! Dies x bangkok, descans, relax, massatges... I pluja cada vespre.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada