dijous, de novembre 22, 2012

#joERC #noupaís

Diumenge son les eleccions al parlament de Catalunya, no son unes eleccions normals. Som a l'inici del camí que no te marxar enrera! Ja sabeu que crec que la millor opció és votar a ERC que és l'opció política que és garantia per avançar cap el camí de l'alliberament nacional i social. Nosaltres no em de triar, nosaltres no som cap llebre de ningú. Tot i que nosaltres respectem la neutralitat de la resta de forces polítics tothom afirmar el que farem! sempre m'he semblat un argument  molt pobre, si no ets convincent amb les teves propostes i cal desqualificar l'adversari polític.... 
Personalment, la renovació de esquerra, l'obertura a la societat civil, el missatge nítid, contundent i d'arrel radicalment democratic m'he tornat a il·lusionar. He tornant a retrobar l'esquerra que pels volts del 1999 en va fer militar, implicar-me i comprometrem. Les hem passat de tots colors, hem guanyat, hem perdut i hem reconegut errors, rebent bufetades des de tots els fronts... Algun dia caldrà analitzar els documents polítics, les estratègies dibuixades i analitzar com vàrem arribar fins la llibertat, les raons de lluny... Ja tindrem temps per fer-ho...
I ara, davant del 25N segueixo pensat que seguim sent aquell partit de la gent normal, de la gent que te neguits i vol transformar el seu entorn, que ho vol fer des de la radicalitat democràtica, des de l'il·lusió i el compromís per deixar un món molt més just i lliure sense espera res a canvi. No som tant diferents, com ens volen fer veure i ho puc dir des del coneixement, des d'haver-me enfilat a diverses talaies... Som com tu, som com jo.
Hem de ser fort diumenge, per garantir que la segona força del parlament sigui l'esquerra nacional independentista d'aquest país!

Avui, amb la convicció que ERC ha de ser la peça clau per no fer cap passa enrera i si moltes en la bona direcció, amb el compromís que no deixarem de lluitar per cap dels fronts del mateix camí, que no deixarem morir el somni, no deixarem de treballar pels ciutadans i ciutadanes, pels drets socials i per reconstruir l'estat del benestar! 
La independència no és una opció finalista, si no l'eina de transformació social, política i democratica! #JoERC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada