dilluns, de desembre 03, 2012

Penya Senyal, Gelida... migdies d'escalada.

Fa uns mesos que aprofito els migdies per escapar-me a escalar prop de les escoles de Castelldefels, tinc 2:30h, així que amb la Carol (la companya dels migdies d'escalada) anem intercanviant Penya Ginesta, Penya senyal... Aprofitem el Sol de l'hivern per escalar, tot i que siguin visites llampecs dia a dia donant el seu resultat i passem d'escalfar en cinquens a fer-ho en sisens i barallar-nos amb els sisens alts.

Divendres passat, aprofitant que encara tenia un dia de lliure disposició de la feina, escapada matinal a Gelida, només havia escalat allà un cop ja fa molt i molt de temps. Així que ben d'hora cap a Gelida. Arribem, aparquem i som els primers, busquem el sector on hi hagi Sol. Anem al sector de més de la dreta de la Font Freda.
Escalfem amb un 5b, seguim per un 5c que pica un miqueta i fem un 6a amb un desplom dinàmic i un sostre que des de baix sembla molt difícil, però que té unes preses que fan que gaudeixis molt.

Tenia ganes de fer alguna cosa més, però estic cansat i avui no sembla que sigui un gran dia, així que deixem per un altre visita un 6b que pinta molt bé i ens desplacem fins al final del sector on fem un altre 5c i un 6a amb un pas inicial finet i per acabar un 6a llarg per gaudir.

Així que vaig redescobrir Gelida, on vaig trobar el grau prou ajustat i on hi ha moltes més vies de les que creia! Un bon lloc per tornar a posar a la llista de llocs per escalar.


Penya Senyal "The End is the begin V+"
Penya Senyal
Penya Senyal "Viana Jons 6b"
Gelida Sector de la dreta "5b"
Gelida Sector de la Dreta "5c"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada