dimarts, de juny 18, 2013

Patum i 3 dies d’escalada! Patum - Foix - Moià - La Riba

Està clar que els dies sense entrenament i sense curses han deixat pas a més dies d’escalada! Això si, dijous amb la Marta anem cap a Berga. Ja he perdut el número de vegades que hi he pujat, però el que no recordo és cap corpus sense patum. Tornàvem a saltar a la plaça de Sant Pere sota les espurnes dels fuets dels plens, ballàvem o millor dit, saltàvem amb les comparses i tornàvem a tenir la pell de gallina amb el ball de l'àliga... i de tornada cap a Calella ja tornava a tenir ganes de pujar...







Divendres, (31/05) després de dormir i descansar, quina millor manera de passar la ressaca que anant a escalar! Busquem a la guia de Vilanova algun indret nou i marxem cap al Garraf aprofitant que el vespre tenia assaig de castells i igualment havia de anar cap a Castelldefels. Així que cap al Fondo de Mas Carlús, una petita feixa de roca de vies de no més de 15m i molt ben equipades. Aquí fem un (IV) (IV) (V) (V) (V+) (6a) (V+). La roca encara té algun tram que cal netejar una mica més, però les vies i el lloc mereixen una visita.



Dissabte (1/06) cap a Moià, amb ganes de tornar a tastar els desploms que feia molts anys que no visitava. Intentem buscar el sector del revolt de l’aliga pero ens liem amb algunes indicacions i acabem al sector de Montbru que jo ja coneixia. Primer tastem les vies de V+ més facil que desplomen i poc a poc a poc ens anem engrescant més fins a fer algun 6b d'aquells de gas a fons.






I diumenge (2/06) cap a la Riba, 9 vies i un bany el riu! Feia temps que no escalava a la penya roja i els últims cops havia fet poques vies. Però diumenge a gas a fons tot i que es notava el cansament dels últims dies d'escalda! El millor de tot va ser el bany al riu després d'un jornada d'escalada a ple sol!! Així que tornem a casa amb 9 vies amb un parell de 6a+ a vista.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada