dilluns, de novembre 25, 2013

Calella-Sant Pere de Riu-Calella (BTT)

Dissabte 23/11 ens aixequem tard i tot el fred preparem les BTT per anar a fer una volta per les muntanyes de Montnegre. Sortim des de la plaça de l'església de Calella i baixem cap al Mar per la riera per anar a buscar el passeig de Mar. Els primers quilometres son plans i amb vora el mar seguin tot el passeig de Calella fins arribar a Pineda. Només entra a Pineda agafem la carretera que puja per la riera de Pineda. travessem el pont de la NII i seguim per la carretera que puja direcció Sant Pere de Riu, un casa de colònies i església que es veu des de Pineda. La carretera puja sense adonar-te, passa per sota de l'autopista i quan arribem el desviament de Sant Pere Riu seguim la carretera i deixem el desviament a la dreta, que serà per on baixarem després.
Així que seguim la carretera fins el cruament de Can Pallofa i agafem la pista ampla de Can Buc de les Nogueres, aqui els camí puja i puja, és el tram més dret que ens porta fins el coll de Quatre Camins, on fem un parada per fer fotos i descansar una mica. Des d'aquí agafem el PR C-146 Direcció Sant Pere de Rius. La pista no perd massa alçada i fa petites pujades i baixades, sense deixar el PR, passem per Sant Pere de Riu on fem la segona parada del dia. Després baixem fins la carretera per una pista asfaltada i desfem el camí de pujada fins al passeig de Mar de Pineda i fins a Calella.
Prop de 20km i 350m de desnivell, amb un bon temps per estira les cames i fer BTT pel Montnegre amb uns bonics colors de Tardor.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada