divendres, de juny 13, 2014

Entrenament Ulldeter

El dissabte 7, puguem amb el Marc a entrenar el recorregut del trail d'ulldeter, com no ho tinc clar si participar o no, volia primer fer bona part del recorregut de trail per comprovar l'estat de forma i el nivell del recorregut. Així que de bon matí cap a Setcases des d'on sortira la cursa del proper 28 de juny.

Estacionem al gran aparcament de poble, ens canviem i sortim seguint el track que portem de la cursa, una petita parada per omplir l'aigua les cantimplores a la plaça de poble i cap a dalt!. Després de córrer pels petits carrerons de Setcases enfilem per un pista el camí de puja que tot es cara amunt! i ràpidament guanya desnivell. La pista fa llaçades i acaba quan arriba a uns prats superiors on gràcies a la ajuda del track podem seguir el bon camí pel mig dels prats on pasturen vaques. Els quilometres és fan llarg i la pujada cada cop és mes vertical. Aquest primer tram és més semblant a un quilòmetre vertical que a una cursa de 30km. Després dels prats anem a buscar el llom de la serra i anem a buscar el punt més alt sempre pel camí més recte. Fem cim al pic de pasturia 2675m i seguim fent carena fins al coll de la coma de l'orri i el coll de la Marrana, poc quilometres i un parell de hores llargues.  Des del coll de la Marrana baixem fins al Refugi d'ulldeter i aquí fem una bona parada per menjar alguna cosa, omplir les cantimplores i seguim per anar cap a l'antic refugi d'ulldeter i baixar cap la llac artificial de la pista d'esquí de vallter per remuntar la vall de les xemeneies per anar cap al coll de la geganta. Aquesta pujada vaig un pel cansat i el Marc va a bon ritma, veig que em costa molt la pujada i em costa seguir el ritma del Marc, arribem el coll de la Geganta i veig que vaig fos i tornem a fer una parada després del puig d'ombriga. Recupero forces i seguim fins el cim del pic de la Dona 2704m punt més del recorregut i des d'aquí baixem cap a la Portella de Mentet i l'estació de Vallter 2000, tot el tram de coll de la Geganta fins l'estació fa un vent insuportable que molesta molt. Des de l'estació baixem pel torrent fins l'aparcament inferior de vallter i aquí decidim baixar pel GR-11 i no fer el darrer tram del Trail, ja que no trobem gaire clar el camí que surt per darrera de l'alberg d'alta muntanya pasturia. així que baixem pel Gr-11 fins el fons de la ball de Coma de l'orri per després seguir per la carretera fins a Setcases. Al final fem 27km i 2100m de desnivell positius.

Arribo prou cansat a Setcases i penso que poder no cal tornar d'aquí a 20 dies... però fa un parell de dies que ja he fet l'inscripció al trail!!! ja que deixarem per més endavant ultra-trail de 60km Estem bojos aquest romans!


Aixo si, aquest dissabte 14 de juluiol 13km de cursa nocturna a Canet de Mar! gas a fons i de nit!






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada