dijous, de setembre 22, 2005

Els rodamóns...

Els rodamóns, projecte arquímedes.. Això pot sonar molt estrany, doncs un amic ha decidit fer la volta el mon dins d’un projecte que han elaborat amb 4 companys més. Principalment pretenen donar a conèixer, a traves de la filmació de la seves experiències personal, entrevistes..., espais del tots els continents que lluiten i es revelant per aconseguir l’altre mon que es possible. L’empresa que tenen entre mans els portarà durant 8 mesos a viatges per tots els continents, visitant gent, col·lectius, organitzacions... que treballant aportant un punt de vista positiu a la situació actual del planeta.
Volen donar un visió optimista d’aquells que combaten els conflictes, socials, econòmics... intentant no caure en el parany de transmetre la visió catastrofista de la situacions que es viuen, visió que ja tenim gràcies els poder mediatics, si no platejar que hi ha gent que lluita per transformar i canviar que és rebel·la contra els poder establerts i les injustícies provocades.
Realment una empresa titànica i engrescadora. L’altre dia a la presentació del viatge a Castelldefels ens parlaven de que cal deixar-se de preocupar i començar-se a ocupar! Iniciatives com aquestes obre finestra de bon temps per somiar que un altre mon es possible i que cal que ens rebel·lem contra els poder econòmics i polítics que ens oprimeixen i provocant tanta injustícia social arreu del planeta!

Des d’aquí un abraçada molt forta! I molts ànims!!
Endavant rodamóns!!
Un altre mon es possible, revelat i actua!!

+ info: els rodamóns

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada