dissabte, de setembre 17, 2005

.CAT per fi!


Realment hi ha moments que en sento com si estigues a un país normal. Que la meva existència com Català es reconeguda per tots i totes.
Ara la comunitat lingüística catalana tenim el domini de internet .CAT. Pot semblar només 3 lletres que s’han ordenat d’una forma concreta que fan les lletres de referència del nostre país, com les enganxines de les matricules dels cotxes. Un cop més hem demostrat la nostre voluntat per esdevenir ciutadanes i ciutadanes del món amb la nostre pròpia identitat, ni millor i pitjor que cap altre, però la nostra, hem fet un pas endavant pel reconeixement internacional, de l’existència dels Països Catalans, que molts volen ignorar i reprimeixen. No m’estranya que a les espanyes ja tremolin, aquest és un pas ferm per avançar cap a l’alliberament nacional i social.
El més interessant de tot, es que no només representa un espai, un territori concret, com podria ser Catalunya, si no que fa realitat, encara que d’un manera virtual, el reconeixement dels Països Catalans, el reconeixement que la nostre nació s’estén per part del mediterrani i per el sud de França.
Felicitar a tots els que han fet possible el reconeixement de domini, i ens han fet somiar que som davant d’un nou pas cap el ple reconeixement de la nostre nació a nivell internacional.
Petites passes de la nostre particular cursa cap el somni d’esdevenir un país lliure i just!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada