dimarts, de setembre 27, 2005

L'Ànec Lleig

Aquest divendres inauguren l'Ànec Blau a Castelldefels, el nou centre comercial a l'entrada del poble.
Moda i oci 365 dies l'any, 366 els de traspàs, gràcies J per l'apunt. 365 dies l'any!!!! McDonald's, 9 sales de cinema, les grans marques de franquícies...
Segons sembla, el promotor d'aquest centre és el Grup de Comerciants de Castelldefels (que no és el mateix que la Federació de Comerç de Castelldefels, sinó que és un grup format per 30% de comerç local i 70% Superco).
No sé si els comerciants del poble estan contents amb la inauguració, però no em costa gaire imaginar que no gaire. Com a mínim aquells que no poden (o no volen, perquè no hi creuen) obrir els 365 dies de l'any i mantenir dues botigues -la del poble i la de l'Ànec.
No sé què passarà amb els dos cinemes que hi ha al poble, però tampoc em costa gaire d'imaginar. I botigues, restaurants, etc...
De moment aquí ho tenim, ara quan surts de l'autopista, en comptes de veure el poble i el castell veus el gran centre comercial.
Jo espero que el poble i els seus comerços no se'n ressentin gaire i que la vida segueixi sent al centre urbà i no al centre comercial. Però ja us ho explicaré quan hagi obert!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada