diumenge, de maig 06, 2007

Com a casa, poder algun dia viurem per allà dalt.


Ara sempre que anem per terres dels Ripollès ens sentim com a casa.

Avui he fet la segona cursa del Circuit català de curses de muntanya. Una cursa que aquest any tenia un nou recorregut 22.7km i 1350m de desnivell positiu i pujant al cim de Sant Amand. Molt bona cursa, durilla i tècnica.

Avui he patit una mica! Però he gaudit com un nen ja que en aquesta cursa hi ha una baixada impressionant! I ja sabeu els que em coneixeu que baixar com els isards és el que més m’agrada de les curses de muntanya. Això sí, avui hi havia molts companys i companyes de cursa coneguts que et fan sentir molt a gust. I avui també hi havia molt bona companyia, l’Eva tornava a estar a l’arribada esperant i fent fotos i el Jordi i l’Olga també hi eren allà esperant el pesat que porta gairebé 3 anys nomes parlant de curses!

I després cap a Sant Joan de les Abadesses a dinar a casa de l’Olga i el Jordi, passejada per la fira de Sant Isidre, cavalls, tractors, vaques, burros... i cap a casa!

Un molt bon dia per allà dalt!

2 comentaris:

  1. Iep! a veure si al final hi haurà algun magnetisme ocult castefa Vall del Ter?... jejeje. Que per cert, vaig pujar allí i no vaig poder coincidir amb el Xori :(

    Si et passes per la web veuràs l'última entrada que he fet de la zona... tens números de guanyar!

    ResponElimina
  2. Ei, el del teu davant a la primera foto s'assembla molt al Tenorio!!
    Records a la finestra, ben oberts els porticons!

    ResponElimina