divendres, de maig 25, 2007

Es l’hora de plantar cara

Avui és l’últim dia de la campanya, demà el dia de reflexió (un dia que mai he entès) i diumenge és el dia d’anar a les urnes.
A Castelldefels hi ha la possibilitat de canviar les maneres, les formes, les prioritats, els colors... si Esquerra és prou forta hi haurà un veritable canvi. La força d’Esquerra és el que marcarà un veritable canvi en el mapa polític de Castelldefels. Esquerra ha plantat cara i té un projecte ple d’il·lusió i empenta, coherència i compromís. Que no es vendrà per les cadires. Ja vam demostrar fa quatre anys que no volíem les cadires, que volíem transformar la nostra ciutat.
Esquerra no deixarà de lluitar per defensar els últims espais verds de la ciutat, de plantar cara davant del soroll dels avions i les males olors de la planta de compostatge. No deixarà de lluitar per construir una ciutat on cada barri tingui els serveis bàsics i estigui ben comunicada amb un transport urbà de qualitat. Lluitar per defensar la transparència i la participació activa dels ciutadans i ciutadanes en el dia a dia. Defensar el paper actiu de tots els agents socials, econòmics en la construcció diària de la ciutat. Farem política amb la força de tot i totes, amb la força de la il·lusió per canviar el model actual de ciutat-aparador i fer un ciutat de tots i totes, més justa, igualitària, jove i verda.
Esquerra es l'única alternativa al model de ciutat actual. Per això us animo a que el dia 27 tots i totes aneu a votar per canviar Castelldefels, no perdeu la il·lusió, la gent d'ERC Castelldefels seguirà plantant cara, com ho hem fet sempre, sense por i amb il·lusió, sense renúncies i amb coherència.
Però si tampoc teniu clar anar a votar o cap partit representa la vostra manera de veure el futur de la vostra ciutat, aneu i voteu en blanc, digueu ben alt que teniu ganes de participar, que hi ha una massa de persones crítiques i amb consciència que volen participar però que no hi ha qui els representi. No us quedeu a casa, hi ha molts que estan contents que cada dia hi hagi més gent que no exerceixi el seu dret a vot. Però a aquesta gent els hi fa més por que hi hagi molta més gent amb consciència i que pensi per si mateixa i reivindiqui els seus drets. El sistema no va be, per això hem d’actuar, votar forces polítiques que vulguin trencar la baralla del joc o fent servir el sistema per demostrar el nostre desacord.
També penseu i no globalitzeu, no tots els politics són iguals... hi ha qui realment vol lluitar i construir per fer un ciutat, un país i un mon millor, amb convicció i amb coherència, que dediquem molt de temps, esforç per fer realitat un somni compartit, poder no majoritari ara per ara, però que lluitem perquè algun dia sigui una realitat.


Lluitant, creant, poder popular!

P.D: M’hagués agradat poder tenir més temps per actualitzar el bloc de política, però entre la meva feina, la campanya, les curses de muntanya...

1 comentari:

  1. Las últimas noticias sobre Ciutadans:

    http://ciudadano-ubu.blogspot.com

    La Infinita Corrupción contada desde dentro. No te Pierdas el magnífico culebrón creado por un narcisita llamado Albert Rivera:

    EL BLOG DEL CIUDADANO UBÚ.

    http://ciudadano-ubu.blogspot.com

    El Blog del Ciudadano Ubú

    ResponElimina