dijous, de juny 21, 2007

Dissabte per Montserrat

Mentre l'Esteve corria per la Cerdanya, jo vaig aplegar la gent de per aquí el campus de Castelldefels i vam anar a pujar al Montgròs.

Després del pertinent cafè a el Bruc, aparquem els cotxes a Can Massana i ens preparem. Som: el Pere, l'Esteban, el David, el Joakim, el Pablo i l'Anna.

Aquestes dues fotos són per fer veure que el Pere i jo, els més bregats muntanyistes, vam fer una pila de fotos, però no. Resulta que en l'entrada d'avui els fotògrafs són el Pablo, l'Anna i el David.
El Joakim, clarament està més en forma que la resta de nosaltres. El Pablo va descobrir que en realitat és un elf. En aquesta foto es veu clarament:
Arribant al cim, a darrera, la Roca Plana dels Llamps.
La foto al cim. Montgròs, 1.133m. Mireu com el Pablo, exhaust, es recolza en el David.El que us deia, un elf i un mortal després de les 3h30: ja es veu qui és qui...

A risc de que la seva família ja no el vulgui veure més per Valladolid per catalanòfil, el David es va deixar fotografiar amb la senyera, en un cim de Montserrat. Baixant tararejava el Virolai. ... crec que la cara del Pablo ho diu tot. Sort que aquí ja només quedava "lo pla". Jajaja...!
I un bon entrepà de truita al Bruc... la millor manera d'acabar l'excursió!Gràcies als companys d'excursió d'aquest dissabte, va ser fantàstic...! Pels riures, per les bromes, per la vostra paciència... i per haver-vos deixat enredar :D

4 comentaris:

  1. quin reportatge tan xulo!

    quina sort, tenir un amic elf! :D

    jo no vaig arribar al Montgrós, però amb els Pios un cop vam fer una excursió per les agulles, també des d'el Bruc que va ser suuuperxula!

    ai quin enyor... a veure quan m'hi porteu a mi també, a la muntanya! bé, m'hi portes tu millor... jo, les carreres de l'Esteve, no m'hi veig encara! ;)

    ResponElimina
  2. Montserrat per la part no catolica és molt bonic, he estat un parell de vegades, desde aqui et recomano la nostra muntanya El Montsant és increible també, tens un reportage fotogràfic al nostre blog

    salut !!!

    ResponElimina
  3. ep, que amb una mica d'entrenament jo en veig alla saltant de pedra amb pedra... jejeje
    i queda pendent un excursioneta.

    ResponElimina
  4. hace tiemnpo que no subo ni ando por una montaña... ¿tres, cuatro años? Me gustaría regresar a una. Un saludo.

    ResponElimina