divendres, de març 07, 2008

Seguim trencant les cadenes!

"Ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer"
Ovidi Motllor

Som a Divendres l'ultim dia de la campanya electoral. Avanç del dia de reflexió (un dia que crec que sobre, que es força inútil).
Ja som aqui, venim d'un procés llarg d'eleccions, on hem anat molts cops seguits a les urnes a decidir sobre el nostre pais, el nostre poble i ara sobre el govern de l'Estat espanyol. Crec que masses eleccions seguides han portant a un cansament global de la societat vers el sistema polític.
Per mi aquesta campanya ha estat una campanya a mig gas on des del primer moment semblava que tot el peix estava venut. Una campanya poc motivadora i poc trempadora.

Esta clar que no és el terreny de joc preferit pels independentistes, però ens agradi o no, seguim depenen de l'estat espanyol. Seguim sent esclaus de les decisions que es dictant a 600km d'aquí.
Jo diumenge no aniré a votar amb la il·lusió de sempre. D'alguna manera amb el meu vot seguira reconeixent un estat que no en reconeix, seguiré reconeixent un sistema democràtic que no en deixar ser allò que vull ser. Pero ara per ara es de les úniques eines que tenim els independentistes per poder anar a Madrid a dir que ja en tenim prou, per posar en evidencia l'estat espanyol i la seva dèbil estructura. Fins que no siguem una majoria social i política la que vulgui la independència hem d'anar a Madrid a demanar allò que ens pertoca i a fer caurà les caretes dels PSOE, PSC, CIU, ICVEUiA, etc... No ens serveix quedar-nos a casa a espera.
Perquè com deia l'altre dia, segur que cometem errors, que hi ha cops que no compartiu allò que fem el 100%. Peró esta clar que cada vot independentista, cada vot de la bona gent d'esquerres i catalanista que es quedi a casa o que voti un de les marques blanques del PSOE o del PP, es un anella més de la cadena que ens seguira lligant a espanya i que impedeix un avanç social, econòmic de Catalunya i dels seus ciutadans. El dia 9 seguim avançant en l'alliberament social i nacional de Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada