dijous, de maig 22, 2008

Es l'hora de mullar-se (II)

4077 militants d'arreu dels Països Catalans decidirem el nostre futur, el full de ruta d'ERC pels propers anys!

Realment he quedat sorprès per la xifra. Que 4077 militants d'arreu dels Països Catalans ens hàgim inscrit al congres per debatre idees és un fet que em demostra un altre cop que ERC és viva, és una força molt viva. Una vitalitat que li donem tots i totes els que militem. Em sento orgullós de pertànyer a un partit on som nosaltres, els militants, els que decidim el nostre futur, amb una participació directa i clara, sense delegats ni representants, podent alçar la veu i fent servir com única arma les nostres cartolines de vot, podem presentar esmenes i ens podem presentar a la presidència, a la secretaria general o per ser conseller nacional... Sé que a voltes és difícil o complicat entendre ERC o entendre el nostre funcionament, però per mi és el millor model, ja que crec fermament en l'assemblearisme i la democràcia participativa i directa.

I dins d'aquesta democràcia interna i com que em sento una persona lliure i en un partit lliure, diguin el que diguin certs sectors, tot i que ningú em demana que em posicioni, avui he decidit fer públic que el proper 7 de juny votaré per la gent d'EI. Després d'escoltar, llegir i reflexionar, he arribat a la conclusió que crec que tant l'Uriel com el Jaume Renyer poden ser bons secretari d'organització i president del partit. Per sobre de les persones, crec més en allò que ens han anat explicant darrerament, i el missatge i l'estratègia per la qual aposten per mi és la més adient, la que intenta recuperar la credibilitat i el compromís amb la gent i amb el país. Un projecte independentista, d'esquerres i republicà i com que també sóc dels que defenso que cal anar renovant el partit i deixar pas, el proper dia 7 de juny la gent d'EI tindrà un vot més. Espero que fem realitat el canvi de rumb.

2 comentaris:

  1. Ep Esteve! coses que corren per la blogsfera: l'Uriel diuen, és el tapat del Puigcercós per a la secretaria general, en detriment del Ridao.

    Serà qüestió de veure quans vots treu el Puigcercós, quans el Ridao (haurien de ser més o menys similars), quants l'Uriel (que no siguin en detriment del Ridao) i quants el Ranyer (que semblaria que haurien de ser similars als de Uriel).

    Tot plegat són coses dels blogs... veurem que passa al comptar els vots.

    ResponElimina
  2. Si, sempre ha corregut aquest rumor... però crec que la força de la candidatura la gent que envolta a EI i que aquest segur que s'escapa de qualsevol possible control. Tot i que jo crec que ara mateix esta lluny de qualsevol possible control.

    ResponElimina