dilluns, de maig 12, 2008

Hort, un futur incert...

Encara no ho havíem anunciat, però la finestra es veu obligada a buscar pis... i en conseqüència perilla el nostre hort... degut a que els pisos de lloguer per Castelldefels són molt cars i els que hem vist que ens han agradat no hi havia balcó o no volien animals... Així que com ara per ara no estem disposat a deixar de tenir hort (balcó) ni donar en adopció la nostra estimada gata (Merla) seguirem buscant... De manera que si algú sap d'algun lloguer a Castelldefels que ens ho faci saber!!
Així que com l'única lluita que es perd és aquella que s'abadona, o dit d'una alta manera, l'únic hort que es perd és aquell que s'abandona, seguim amb la lluita verda i ara ja començant a sortir les alberginieres, les tomaqueres van a molt bon ritma, les maduixes han sortit petites i els primers enciams ja torna'n a rebrotar!
Tomaqueres, ja amb les canyes.
Tomaqueres més petites.
Tomaqueres.

Tomaquerra.
Alberginies.Un merla sobre l'antena del terrat, antena dels veins del primer pis... (no tenen tele)
I una proba de la lluna....

5 comentaris:

  1. Algunas tomateras no terminan de arrancar. Creo que necesitan algún tipo de abono. Por supuesto nada que dañe un cultivo ecológico.

    ResponElimina
  2. Com has fet la foto de la Lluna? Amb el tele? Has penjat la foto que surt directament o és una ampliació al 100% de la zona d'interés?

    Sempre he volgut fer fotos de la Lluna però mai me n'he sorit...

    ResponElimina
  3. ottinger, la tomaquerres mas pequeñas son posteriores a la tomaquera grande...
    Pere la foto de la lluna esta feta amb el tele i si no recordu malament cap a les 19h de la tarde que hi havia prou llum per fer-la amb un velocitat 1/200 i amb f.9 tot i no acaba de tenir prou nitidesa. A la foto li vaig aplicar un retall però no una aplicació. El que tinc moltes ganes e´s un dia sense nuvuls pujar-me el Garraf i fer exposicions llargues i fotos de la lluna... ep, també podem fer una sortida fotogràfica nocturna...

    ResponElimina
  4. Eeeiii!!

    A casa meva per un mòdic preu en podeu deixar en ús de gruit les tomaqueres i els enciams ( i el que fagi falta), ja vau veure que a la terrassa hi ha lloc per tothom!

    Per cert! Gràcies per venir!

    Petons!!

    ResponElimina
  5. Vaja! Desitjo tingueu la sort de trobar el pis que us doni tot el que necessiteu.

    ResponElimina