divendres, de maig 30, 2008

La persona més rica del món

Aquesta és més o menys la pinta que té casa nostra ara mateix.


Hem empaquetat moltes de les coses, hem apilat, desmuntat, entatxonat, encaixat.
Hem recollit caixes, hem fet uns quants viatges, hem buidat les caixes a la casa nova i les hem dut buides de tornada per a ser reomplertes. Sembla que els viatges mai s'hagin d'acabar. No em puc creure que tinguem tantes coses. Em penso que som les persones més riques del món.




Avui i demà és el dia del comiat, de pensar que el que durant cinc anys he anomenat casa meva deixarà de ser-ho. Ara anem al "pis". Per saber si una cosa ja l'hem traslladat o no, diem: Això ja és al pis? No, encara és a casa.

Gràcies a tots els que heu respost a la nostra crida, amics i família, segurament aquesta o potser la vinent serà la darrera nit a casa.

Demà passat i la setmana següent ja serà el moment dels projectes. De muntar, pintar i endreçar, i de dir, ostres, mira, la nostra nova casa! Vindreu a la casa nova? L'Esteve i jo esperem que sí!

6 comentaris:

  1. Ei!

    Hores d'ara segur que ja comença a fer una pinta diferent, oi? (em sembla que puc reconèixer algunes d'aquestes caixes i mobles ;)).

    Ara ja hem vist la casa, el pis... la casa de la família i tot! jajajaja

    Ja espero la festa d'inauguració. Tot i que no siguem "primer cercle", ens hi convidareu, oi? ;)))

    Petons i ànims!

    ResponElimina
  2. La mudanza colectiva. Bueno, yo me excuso por faltar (razones obvias) pero a la que vaya me llevo el destornillador eléctrico (además del inflador, por si acaso).

    ResponElimina
  3. Ep!
    Gracies, mil Gracies!!! a tots i totes els que heu vingut... el sopar de inaguració estar clar que sereu els PRIMERS en ser convidats i us esperem.

    ResponElimina
  4. Hola soc la Gema,

    He obert un nou bloc "Història d'una Mare" i es molt interesant.

    T'hi espero.

    Gema

    www.mengemdelcor.blogspot.com

    ResponElimina
  5. no voleu fer un altre trasllat? jo vinc tots els dies a moure caixes...i així em torno schwarzenneger en un plis. Què us sembla? ;)

    quin gran dissabte diferent!

    ens veiem!

    ResponElimina
  6. Elena, Pablo, i els altres, moltíssimes gràcies per la vostra ajuda i el vostre optimisme. Semblava que no ens n'havíem de sortir...! Sort de vosaltres.

    Situacionista, si encuentras el colchón para inflar podrás dormir en él. Debe estar... en alguna caja. No dudo de que caso de caerte más cerca te habrías pasado a echar una mano. ¿¿¿VERDAD??? ;)

    Hola Gema!

    ResponElimina