dijous, de gener 21, 2010

Lluitant, creant construint poder popular!

Aquest dies he tornat a patejar-me el barri repartint flayers, escombra i galleda de cola al cotxe tota la setmana, penjant cartells pels "pirulus", trucant a coneguts, saludats, amics i amigues... fent servir el facebook, el correu, i ara també fem servir el meu blog... (molt més descansat que les campanyes antigues....)

Dissabte presentem la plataforma "Castelldefels decideix" una plataforma que neix des de la radicalitat democràtica d'organitzar una consulta popular, un exercici de participació directa lluny de la pregunta i de les estructures dels partits (tots i totes sabeu de la meva militància, però per mi el tema de les consulta va molt més enllà). Des d'un grup de ciutadans i ciutadanes lliures hem començat a dibuixar altres maneres de fer política, de comprometre'ns i implicar-nos, anant a la radicalitat pacífica i retrobant l'essència de la paraula democràcia.

Així, neix a Castelldefels, lluny d'ideologies, de confrontacions i amb les dificultats de la nostra ciutat, caminem per intentar construir altres maneres de transformar... perquè per a mi, el més important de tot aquest procés és la participació, l'autogestió, el fet d'articular un procés democràtic lluny de les estructures establertes. Si som capaços de fer-ho ja haurem avançat molta feina... avui pot ser una la pregunta, demà pot ser una altra i també hi seré...

Només em queda convidar-vos a la presentació de la plataforma "Castelldefels Decideix" el proper 23 de gener a les 17h al Frederic Mompou, una bona excusa per retrobar-nos, xerrar, discutir i com no seguir pensant (i com sempre faig servir la frase del poeta de capçalera) "que tot és possible i tot està per fer" i també vull animar-vos a fer-vos voluntaris per ajudar-nos, perquè sols no ho aconseguirem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada