dijous, de febrer 25, 2010

28F seguim construint poder popular!

Seguim amb les consultes popular, ara la segona onada de consulta i d'aquí 2 mesos la tercera. Però aquest Diumenge 80 municipis que representen 355.000 persones seran cridades a les urnes. un bon dia per mesura l'estat del proces de les consultes tot i que el fet que per la propera onada de consultes del 25 d'Abril hi haguí més de 120 municipis ens demostra que tot i el silenci mediàtic que en condemnat al moviment de les consultes des de gairebé tots els mitjans de comunicació, no fa que el globus es desinfli i perdi force.
Som davant d'un procés constituent que marcar molt les properes eleccions el parlament de Catalunya, el termòmetre que marcara si realment avancem cap a la construcció d'un estat propi. Peró tot això no podré ser, sense un partit independentista prou fort per aglutinar el moviment d'alliberament nacional i en aquest moments, l'únic force política capaç de aconseguir es ERC, fugim d'aventures, de missatges buits de continguts o missatges existencialistes i cerquem la unitat en l'esquerra, en el catalanisme i en els valors republicans i fem el pas que tots i totes volem, el pas cap a la linear de sortida i aquí que cadascú corri a la velocitat que cregui convenient...
Esperem que el dia 28F seguin molts els vots que es dipositin a les urnes, que siguin moltes les il·lusions que ens portin lluny i ens facin avançar com a societat! Esperem que el dia 28F torni a ser un dia de reivindicació, de radicalitat democràtica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada