dilluns, de febrer 01, 2010

De concert i de camins...

Dissabte a la nit cap a Molins, Primer concert de Brams que fan el principat dins de la gira que fan per celebrar els seus 20 anys, tot i que fa 5 anys del seu gran concert de comiat aquell 7 de Maig a Berga...
I cap a Molins de Rei. Pavelló ple de gent coneguda, de gent que feia temps que no veia, d'antics companys i companyes d'escoltes, de militància comarcal en l'esquerra independentista i també dels companys i companyes de la comarca del partit. Una barrege que comporta xerrada sobre els camins personals i els compromisos que hem pres dins del moviment d'alliberament nacional, tot això entre cançó i cançó d'uns Brams impressionants que et feia tenir la sensació que no s'havien aturat durant aquest cinc anys.
Entre moltes reflexions en quedo en el fet que cal superar les postures maximalistes per poder avançar, per poder esdevenir un moviment prou fort per fer avançar el país en la mateixa direcció que pretenem tots i totes... tot i que el millor de la nit, l'escalfor dels amics i amigues de velles i noves lluites amb el fil musical dels millors Brams!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada