divendres, de febrer 12, 2010

Papers...

Això ho tenen els trasllats... obres capses i calaixos i trobes de tot... Així que en un calaix de casa de la meva mare he trobat un farcell de fulls plens de paraules "presumptes poemes i cançons" que intentava escriure per allà el 1996 fins el 2001...
Ara temps de digitalització, de rellegir i desxifrar una pilar de papers... El mateix temps que recordar aquells temps, d'altres no aconsegueixo visualitzar la raó d'aquelles paraules... Això si, m'he adonat i he descobert que allò que escrivia els finals del 90 segueixen sent vàlids ara. Son textos que ara mateix els podria haver tornat a escriure.
He trobat fulls de tot, on aprofitava per escriure en qualsevol instant i reco. Papers de les primeres feines, resguards de refugis de muntanya, i fins i tot he trobat un tovalló amb unes paraules escrites el 19/9/1999 una nit del mercat de la musica viva de Vic... una nit que crec que varem passar vora l'estació del tren en la furgoneta del Raul.. Ara entre fer capses i entre viatge i viatge, dedico algunes hores a transcriure tot aquell farcell de fulls sense cap valor "literari", però amb molt valor personal, un bon exercici.

1 comentari:

  1. El bagul dels records és bonic, però vigila no hi caiguis a dins!

    ResponElimina