dimarts, de febrer 07, 2012

Amb el fred siberià, que millor que muntanya i de nit!

Arribada
I dissabte una nova cursa i aquest cop nocturna! 22km i 1000 de desnivell per les muntanyes Gironines, per la zona del Rocacorba. Tenia moltes ganes de córrer per la nit, és una disciplina dins de les curses de muntanya que m'he agrada molt ja que comportar anar ràpid, per la muntanya amb la llum del frontal i la lluna. Amb les previsions (alarmistes) de neu i fred, l'estat del circuit era una incògnita. Però quan arribo a Canet d'Adri, un petit poble vora a Girona, de la neu cap senyal, això si, un fred... ufff que impressionant... JA havia après la llisor de la cursa del cap de setmana passat, així que portava un motxilla amb tot el necessari per no passar fred!
Arribo i a la recollida de Dorsal em trobo amb el Josue, la seva parella i un amic seu. Un company de feina de les èpoques glorioses de Tecni-Sabadell i Budima! Un company amb que hem compartit moltes hores de feina i algunes més de córrer per les muntanyes, tot i que ell com sempre molt i molt fort!
Cap a la furgo amb el dorsal i malles llargues, samarreta interior, samarreta tècnica i fins i tot començo a escalfar amb el paravents, gorro, buff i guants. Escalfament, deixo paravents el cotxe i cap a la sortida amb el frontal! la cursa surt ràpida, per pistes, que puja amb alguna petita baixada, pero en general els primers 6km molts ràpids per pistes que guanyen desnivell. Arribem a una masia on hi ha públic i enfilem ja per un corriol la pujada a Rocacorba, el camí es un bon corriol que no puja massa i que permet córrer molt, aquí ja veig que al final patirem. el corriol cada cop puja més i alternem el caminar amb el córrer i poc a poc guanyem alçada amb unes vistes impressionants del pobles que tenim sota els peus amb un cel net. El fred no es nota per tant i fins i tot a cops sobra alguna peça de roba.
Arribo dalt del rocacorba amb 1:04:00 decidit a llaçarme cap baix a recuperar temps, però aquí veig que la baixada es pista i més + pista algun trams de corriol tècnic molt maco per la neu on em permet avançar, però aviat tornem a la pista, de baixada però pista que tot i voler córrer veig que em falta gas per anar més ràpid. Arribo a la masia de pujada i queden 5km que es fan un pel llargs per mi. però arribo molt content a meta! amb 2:16:26h sencer. Aqui trobo el Josue que ha arribat 6 minuts per davant meu i la seva companya que ha fet segona a la cursa de 11km.

Una bona cursa, per l'organització, l'entorn, tot i que per mi, li falta una mica més de muntanya, més de corriols, més trams tècnics.. però el que queda clar que el que més falta son quilometres a les meves cames! Aixi no es faran tant llargues les pistes!

La propera final de febre cap a Miravet!

 Sortida!

Amb el Josue a l'Arribada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada