divendres, de febrer 17, 2012

Cursa d'Espolla i temps d'entrenament.


Dissabte 12 a ultima hora decideixo apuntar-me a la cursa d'Espolla, una cursa de muntanya de 15km per la zona de l'Empordà. Com el temps marcava fort vent els Pirineus i temperatures molt baixes vaig decidir anar a fer-la. Tot i acumular tres curses en tres cap de setmana. Aixi cap a Espolla. Arribo el petit poble i fa molt de fred!, recollida de dorsal, foto a la font del poble congelada i cap a la furgo a espera l'hora de sortida. Prop de 115 corredors i corredores. Sortim i els primer trams per pista ens fan molt ràpid, la cursa te pinta de molt ràpida, així que intento no pedra el ritma, pistes i corriols que anem convinant i els quilometres van passant. Fins i tot un parell de baixades prou boniques de corriols per gaudir tot que en algun tram em trobo amb algun tap de gent que no em deixar anar ràpid. Bones vistes de l'Empordà i de la serra de les Alberes i també amb el mar de fons. Els últims quilometres em falta espurna per no deixar escapar el grup que persegueixo, però al final arribo força sencer i content del temps marcat. Ràpidament cap a la furgo i cap a casa. Una cursa més, la propera el 26 de Març a Miravet.

Plaça del Poble
Les Alberes i zona de la cursa.

I temps d'entrenament: 

Tornat a estar enganxat això de córrer per la muntanya, acumulant quilometres pel Garraf i amb la llista de curses al cap. Això si aquest any el gran objectiu és intentar el proper 16 i 17 de juny la marxa d'ultraresistencia de l'Emmona 106km amb 8300m de desnivell positius... amb menys de 36 hores com pujar el Everets amb desnivell!
Molt motivat per fer-la i amb moltes ganes d'acabar-la. El seu circuit es espectacular sortida des de Sant Joan de les Abadesses per anar fins el puig estela, baixar a Pardines, i pujar cap el Cerveri, Balandrau, baixar a coma de Vaca anar cap el Bestiments i fer tot la cresta, pic de l'infern i fins el coll del noucreus per baixar a Nuria i enfilar-se el Puigmal (sostre de al cursa) baixar cap a Planoles i anar fins a Ribes de Freser per la serra del Montgrony i des de Ribes enfilarem el camí del Taga fins el cim per tornar a Sant Joan.... ufff cada dia que penso tinc més ganes...

Així que amb molts quilometres pel Garraf, curses i marxes per fer!!

Delta des del Castell d'Eramprunyar.

Les Agulles i Morella.
Garraf vermell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada