dissabte, de maig 05, 2012

30 Anys d'ACPC! Som-hi #pintagroc

I ja som el mes de Maig. Pels volts del maig del 1982 apareixia l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels.. i també fa uns quants anys que d'un manera o d'altre, amb mes intensitat o menys que fem feina per  la cultura a Castelldefels.
He escrit molts cops tot el que l'ACPC i més concretament els Castellers de Castelldefels representen per mi i com l'ACPC a marcat la vida de molts ciutadans de la nostre ciutat. com hem fet família i hem construït ciutat fent cultura popular Catalana.
No pararé de reivindicar el paper important que juga una entitat com l'ACPC en la implicació de joves, en la participació activa de la ciutadania, en la integració dels nouvinguts. Com la cultura Catalana es una eina de transformació de reivindicar el que errem, el que som i el que serem.
I tot plegar gràcies el compromís de molta gent hem arribat fins aquí, fins fer 30 anys amb molt d'esforç, hores i dedicació per la cultura, per valors que sense adonar-nos dia a dia transmetem, quan fem ballar un gegant, quan fem un cercavila amb els bastoners, cintes, grallers, diables, Gar i Got, panderetes, gitanes... quan fem el dissabte a la plaça de l'esbart o alcem castells uns a sobre dels altres...

Per molts anys de ACPC a Castelldefels, per molts anys fen cultura, fent ciutat! per molts anys de color groc a Castelldefels!

2d6 2011
 
P4 2007

 1988....

1989.... uf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada