dimarts, de maig 15, 2012

Diada Castellera, 30 Anys de color Groc a Castelldefels

i seguim amb els actes del 30e aniversari de l'ACPC! i com toca cada maig, vàrem celebrar la diada per l'aniversari de la colla. Aixi amb les companys de les Colles de Rubí i Les Roquetes ens plantàvem a les 12h a la plaça de l'Església per celebrar la diada després d'un cercavila on havien participat totes les colles de l'ACPC. Durant el recorregut vàrem fer un parell de pilars, fins i tot un davant de l'antiga seu social de l'ACPC.

I a la plaça amb els nervis de les grans actuacions, amb el neguit també que divendres no havien anat les coses prou be i que seguim amb algunes dificultats, canvis de posicions, canalla...
Iniciem amb el ritual de sempre, parlar amb la gent, parlar amb la canalla i comencem la primera ronda amb un 3d6 un castell que hem algunes modificacions per intentar pujar-ho un pis, que ens donar molts bons resultats en les grans diades i que voliem que fos el castell de sortida. Pujar ràpid i molt aturat i després d'uns moments de incertesa de l'anxaneta el castell es carregar i es descarregar rapidament, molt parat i amb molt bones mides. Primera prova superada i fins i tot crec que es el 3d6 més ràpid que hem fet en aquest últims anys. Amb el plus de confiança que ens donar aquest primer castell encarem el segona ronda el 4d6 un castell que aquest any hem agafat la mida i que és el únic castell que fins avui havíem descarregat. El castell puja molt be, molt aturat fins l'entrada de l'anxaneta on a nivell de segons hi ha un segona que perd la posició però que el terç sap rectificar-la. També un 4d6 ràpid i només amb aquesta petita complicació a nivell de segons. Semblava que teníem el dia, el dia de la diada de la colla, quan celebrem els 30 anys que teníem tot de cara per poder descarregar 3 Castells i tots sense cap mena de repetició i el que sembla normal per una colla per nosaltres era tot un repte ja que des del 2008 que vàrem recupera l'activitat castellera constant de la colla no ho havíem aconseguit per un grapat de dificultats. Així que amb l'emoció que tot anvs be, part de la colla demana canviar el tercer castell i no fer el 3d6 amb agulla i llançar la torre de sis i com sembla que avui ha de sortir tot, que hem de recollir els fruits de la feina ben feta, dels assajos i que disposem de l'esclafo i l'ajuda de les colles convidades, decidim llançar la torre de sis. La mateixa que vàrem descarregar per la festa major d'hivern... i com el guio de tota la jornada a la primera, rapida descarreguem la primera torre de sis de la temporada! ufff increïble!!!

Quin gran diada, som un colla petita que lluitar dia a dia per fer-se gran! a votles no ens adonem de tot el que hem arribat a fer i de l importància de fer-ho com ho fem. Diumenge a la plaça vàrem demostrar que podem fer-ho, que ens cal creixa, però que hem de seguir trebllant per fer més gran la colla en tots els sentits. Som-hi grocs! aquest any pinta groc!

Gràcies a tots i totes! sense saber-ho em va fer un dels millors regals d'aniversari! Ara cal seguir lluitant!

P4 Antiga seu d'ACPC C/Església
Camí de la plaça!
3d6
3d6
4d6
2d6
2d6
2d6
2d6
Pilars de 4 de totes les colles.
Foto de familia amb totes les colles de la diada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada