divendres, de juny 01, 2012

I una cursa més, la que fa 69.


Noves espardenyes!
Diumenge passat, cursa prop de casa, tot i que vingui des de Calella! Però córrer per Sant Ramon, per la zona de Baix Llobregat, sempre és com córrer per casa. Sense tenir massa idea de l'itinerari i només amb una mica de por que travessi massa urbanitzacions i perdi així el caràcter de muntanya arribo a les pistes d'atletisme de Sant Boi. Recollir el dorsal i a esperar que sigui l'hora, escalfar i cap a la sortida.
Sortim puntuals, a les 9 de mati i tothom surt molt ràpid, en els primers quilòmetres puc saludar el Murillo, company dels Castellers de Castelldefels que tira fort i que ràpidament em deixa enrere. Primeres rampes, pistes i corriols que fan una cursa divertida tot i que molt ràpida. La calor ja es nota i el primer avituallament de la cursa és un pel lluny per mi. Hidratar-se i cap dalt, seguir per pistes i corriols, algun petit tram d'asfalt (testimonial) per enllaçar muntanyes i seguir per bosc fins al segon avituallament, dalt de tot i en el quilòmetre 10. Aquí sembla que vaig millor, tot i que la calor passa factura i tot i la meva voluntat d'anar més ràpid pateixo massa en els trams plans. Però recupero a les baixades.
La cursa és un sense treva de pujar i baixar, de baixar i pujar fins l'última pujada a Sant Ramon que amb al calor es fa durilla i a mi em deixa una mica tocat, tot i que el fet de saber que ja som aprop de la meta fa que els últims metres de pujada encara faci anar la pota per córrer per les pistes. I des de dalt de tot de Sant Ramon només queden forces per llançar-se cap baix a buscar la meta, arribar a la pista d'atletisme i trobar el Murillo i la Suyan... uf, quina cursa més ràpida i sense treva. Al final, els 21,5km amb 1170m de desnivell positiu en 2:30:00h i el 53 de la general del 380...

Primera hora...
 I avui, actualitzant el meu “excel” me n'he adonat que aquesta era la cursa número 69 des del que el setembre del 2004 començava a córrer... i com ja sabeu que això dels números i les estadístiques m'agraden... aquí van les 69 curses en números: 1613.11 quilòmetres en competicions amb 91213m de desnivell positius i 82676m de desnivell negatiu i 226:22:37h per les muntanyes... i després de la cursa, cap a L'aplec de Brugués... que tocava castells i ho deixo per la propera entrada. Això si, diumenge 3 cap al Trail de Montroig! Seguim!

2:30h desprès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada