divendres, de març 28, 2014

Duatló Pirata per les Gavarres

I fa temps que volia provar això de fer duatlons, com que no tenia clar de apuntar-me alguna, vaig proposar el Xori organitzar una duatló pirata feta a la nostre mida. Després de moure la data i buscar el millor dia, al final el passat dissabte 22 havia de Pujar a Sant Joan de l'Abadesses i fer un circuit per aquelles contrades, pero les prediccions de mal temps ens va fer canviar de plans i traslladar la nostre activitat a les Gavarres. Canvis fets a ultima hora i sense coneixement del terreny.

La proposta és deixar un cotxe amb les BTT a Llambilles i anar amb l'altre fins a Sant Martí vell i sortir a peu fins a tornar a Llambilles i retornar en BTT fins a Sant Martí vell.  Així que amb les BTT a Llambilles i ja a Sant Martí vell sortim des de l'església i seguim les indicacions dels monestir d'Els Àngels. Agafem la Pista de sorra que surt del poble i que poc a poc guanya alçada i poc després del primer quilòmetre arribem fins a uns pals indicadors i agafem una petita pista a l'esquerra marcada amb un PR. El camí segueix pujant i anem trobant marques de color rosa florescent i algunes de color blaves. Tot i que sempre anem seguint la intuïció per anar trobant el millor camí amb l'ajuda de les poques indicacions que trobem. Tenim clar que la primera part del camí és fins a Els Àngels.  Així que empalmant pistes arribem fins a Els Angles des d'on hi ha unes grans vistes de tot el Gironès. Preguntem a un parell de corredors que ens trobem a Els Àngels, alguna cosa bona te la massificació dels coriols i pistes, i ens indiquen un camí per anar cap a Sant Mateu de Montnegre.

Des de Els Àngels fins a Sant Mateu de Montnegre és tot per pista seguint les marques de GR, un tram pesat i cansat, tot i que per fer-ho divertit ens despistem uns metres per les males indicacions del PR. Arribem a Sant Mateu de Montnegre i busquem amb l'ajuda del google el millor camí per baixar fins a Llambilles. Al final seguim les marques de tram de bici numero 3 que baixa per una pista que perd alçada ràpidament i quan estem prop de fons de la vall el agafem un corriol que surt de la pista principal i baixar fins la riu Bugantó. Seguim el curs del riu i anem buscant el millor camí i després la millor pista que ens porti fins Llambilles. Els ultims quilometres es fan durs tant pel terreny com per els quilometres acumulats, arribem al poble i encara ens queda mig quilòmetre fins els cotxes i ja anem comentem que millor deixar-ho per un altre dia tornar a Sant Martí vell amb BTT. Hem calculat malament i no estem tant forts! així que arribem el cotxe i fem un petit tram de BTT per la Via Verda, de Llambilles a Cassà de la Selva i tornar, 12km per estira les cames i acabar rebentats de la nostre primera Duatló Pirata!

Gran matí fent esport i compartint un bona estona amb un bon amic. Amunt i avall compartint quilometres i les nostres histories. poder sigui per aquest motius pels quals ens agrada tant això de córrer per la muntanya!

Tram de trail Sant Marti Vell a Llambilles:

Tram de BTT Llambilles - Cassa de la Selva - Llambilles:

Sant Martí Vell
Sant Martí Vell
Els Àngels
Els Àngels
Sant Mateu de Montnegre
Sant Mateu de Montnegre
Sant Mateu de Montnegre
Cassà de la Selva



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada