dimarts, de setembre 09, 2014

Ara és l'hora, TRAM 58!


Som-hi! A pocs dies del 11 de setembre, a pocs dies d'aquella data que semblava tant llunyana ara fa un pila d'anys, la commemoració dels 300 anys del 1714, no puc deixar de pensar en com ha canviat tot plegat, com hem fet realitat els somnis i les lluites que semblaven impossibles i com una majoria social ha saltant la tanca i ara camina pel camí de la llibertat.

No poc deixar de mirar pel retrovisor, tots aquells anys de lluita i d'esforç. Araavancem amb pas valent mirant sempre el futur apassionant que ens espera i on el 11 de setembre d'enguany serà clau. Una data clau que pot encara fer més inevitable la consulta del 9 de Novembre.
Però aquí està la gran pregunta que sempre em fan els amics i coneguts, Votarem? doncs sempre responc el mateix, no depèn de Tribunals constitucionals, ni depèn de governs de l'estat espanyol, depèn de nosaltres mateixos, si volem votar, votarem! Sense por i amb fermesa i amb les urnes i els vots com única arma.

Estar clar que ara vindran dies difícils, complicats i que hem de deixar enrere les diferencies i buscar les complicitats, però sobretot el compromís amb la majoria social que vol que el poble de Catalunya sigui consultat, que vol poder votar. Cal no fer-se enrere i amb la mateixa tenacitat que els ciutadans i ciutadanes de Barcelona del 1714 defensaven la ciutat i empenyien els seus governants a fer-ho, cal seguir empenyent per no fer passes enrere i quan els tremolin les cames i mirin pel retrovisor, cal que trobin a la gent que segueix reclamant justícia social i llibertat nacional.

Som més a prop del futur, 9 de Novembre de 2014, que del passat. Hem perdut la por, tenim respecte i compromís vers tot el procés, però no tenim por de l'estat espanyol. el proper 11 de setembre omplirem la Gran Via i la Diagonal de alegria, somriures, reivindicació, futur, passat i alçarem castells (jo amb els Castellers de l'alt Maresme a cruïlla Balmes/Gran Via) per demostra que si fem una bona pinya podrem alçar tots els castells que vulguem, per demostra que ens calen totes les mans per avançar, segur que amb molts matisos, però amb l'objectiu comú de poder exercir el nostre dret a decidir el nostre futur! Amb el convenciment que guanyarem!

Ens veiem el dia 11! ens veiem, jo al tram 58 i tu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada