dilluns, de març 20, 2006

iceta, montilla, manuela.... vergonyos!

Semblar ser que això s’acaba i aviat començarem a entrar en una espiral d’eleccions. El tripartit sembla destinat a no acabar be. Un consellers d’ERC critica el pacte, el nou Estatut i diu una veritat de ZP i ja s’està demanant el seu cap i la dimissió. Però si es ministre de defensa o president d’Extremadura o qualsevol càrrec a Madrid o aquí, criticant fins el insulta el president o qualsevol polític català, aquí no passa res!
Que cony volem negociar amb aquesta gent?
Esta clar que ens estem entrant en un carreró sense sortida, abocat eleccions anticipades, tenen por d’afrontar un referèndum amb ERC dient NO i amb la divisió creixent de la ciutadania vers l’estatut. Ja començant a intentar dinamita el tripartit per poder aparcar el referèndum i evitar el desastre que això suposaria per ells.
Quina imatge més vergonyosa esta donat el PSC!. Ha quedat demostrat que no tenen cap interès en governar el país i molt menys en fer-lo avançar. Sempre ens han demanat maduresa política a ERC i a qui li falta és a ells. La supeditació a PSOE, el gran desgavell intern, les critiques el seu president i el president de Catalunya, els continus atacs i amenaces els seus socis de govern... És comportant com si estiguessin governen qualsevol ajuntament del cinturó de Barcelona.
Encara més raons per dir No el referèndum i desprès anar a eleccions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada