dilluns, de desembre 03, 2007

1 de Desembre: Comencem a despertar!


Dissabte milers i milers de persones varem sortir al carrer per omplir Barcelona i cridar que ja n'hi ha prou!
Manifestants arribats de tots els indrets dels països catalans, una gran representació del ventall del sobiranisme, un gran presència de persones de totes les edats, de molts colors polítics, feien de la marxa una demostració de dignitat.
Està clar que no només era un manifestació pel caos de Renfe, tampoc mai es va dir que fos per això únicament, era una manifestació per demanar allò que ens pertoca. Era una manifestació per demanar a l'Estat espanyol que si segueix menystenint Catalunya, Catalunya acabarà menystenint la necessitat de pertànyer a l'Estat Espanyol.
Cada dia hi ha més gent que veu en la independència o el dret a decidir, com vulgueu dir-ho, una clau per solucionar els problemes del dia a dia.
Està clar que des d'avui hi ha qui ha de demostrar, tot i anar a la manifestació, si realment creu el lema de la mateixa, si realment aposta per construir una nació i si des d'avui es compromet a defensar el dret a decidir, la publicació de les balances fiscals, a lluitar contra el dèficit fiscal, a favor del concert econòmic, etc...

Està clar que cal sumar, però com he dit molts cops, a mi no en val tenir un estat propi amb un dirigents de centre-dreta, amb un dirigents que segueixen abaixant el cap els poderosos, que segueixen posant per davant els interessos d'uns pocs en comptes dels interessos de la majoria, que diuen blanc quan és negre... i no només va per uns quants si no per tots i totes.

Tornant a la mani, un èxit que poc a poc fa créixer la consciència de país i de la necessitat d'esdevenir un estat dins del món per poder construir un societat més justa i lliure.

Capçalera de la mani.

Pancarta de Sobirania i Progrés.

Dirigents d'ERC.

Capçalera de la mani, arribant al final del recorregut.

Pancarta de la CUP.

1 comentari:

  1. ei!
    perdona el canvi de terç, però en arribar al bloc he vist aquesta nova capçalera i he flipat! què xulo!
    el protagonista ja ho sap, això??

    ResponElimina