divendres, de gener 18, 2008

Zapatero 2 anys i 6 mesos mínims de presó per mentir.

Aquest post esta escrit un mica tard, però ahir a la tertulià del cafè da la feina (que ara nomes pot durar 10 minuts i 3 vagades el dia) varem començar a parlar de les eleccions al congres de l'estat espanyol.
Ràpidament varem parlant del la gran art de ZP de prometre coses i després no fer-les i amb un repàs ràpid vaig sumar dos anys i sis mesos que li caurien a ZP i el seu govern (per col·laboració), si fossin ciutadans dels EEUU. A l'atleta nortamericana Marion Jones per haver mentit els agents federals sobre el seu dopatge li van caurà 6 mesos.
D'acord que ZP no declara o es compromet sota jurament tot i que l'haver jurat la constitució al arribar el càrrec crec que hauria de ser prou valid per portar els polítics davant del tribunals.
Així doncs la suma es fàcil i si la condemna es de 6 mesos per mentira es dona el resultat com a mínim de (sense sumar la presumpta prevaricació que segur que cometia quan promet):

- 6 mesos per la no publicació de les balances fiscals
- 6 mesos per la no arribada del TGV a Barcelona el 21 de desembre 2007
- 6 mesos per no haver traspassat a la generalitat el servei de rodalies el 1 de gener de 2008
- 6 mesos per no haver retornat els mal anomenats "papers de Salamanca"
- 6 mesos per no complir la seva famosa frase: "Aprobare el estatuto que aprobe el parlamento de Catalunya."

Això si, i com he dit altres vagades, el PSOE poc l'importa els compromisos no complerts amb el poble de Catalunya, ja sap que sempre podrà més el vot anti-PP que el maltractament d'aquest petit país. Cal que a Madrid ens facin cas, i no ens podem permetre que el PSOE tingui una majoria ampliar.
Els partits d'estricta obediència Catalana han de poder tenir molta força per poder condicionar el govern de l'Estat Espanyol. Si això no fos així el PSOE podria repetir la historia del PP que després de 4 anys de la política de peix el cove i de parlar català en l'intimidat va passar el feixisme i l'autoritarisme més ranci i a la política més anticatalana dels temps d'això que anomena'n democràcia.

2 comentaris:

  1. Caram, esteve! T'has llevat guerreru!

    Vaya que sí. Podrà més la por, que viene el lobo; però és que, nano: ve, eh.

    ResponElimina
  2. per aquesta regla de tres...tots els que surten trajeados a la tele...de cap al talego!!!!! tampoc estaria malament... ;)


    tu, a veure si m'enllaceu el meu nou bloc, que ara que me'l curro i hi vaig escribint...no me'n feu propaganda!! jajaja


    clar que potser és que l'eva no aprova la meva línia editorial... ;)


    un petó!

    ResponElimina