dijous, de febrer 19, 2009

Trenquem els silencies...

Doncs sembla que el finançament no arriba... i el govern de l'estat espanyol segueix amb la seva tònica de fer cas omís a les demandes dels catalans i les catalanes. Es salta les seves pròpies lleis, ens tallar l'aixeta una mica més (amb el tema de prohibir que les ONG no estats rebin part dels diners de la casella de la declaracions de la renta) i ens aboca cap un situació insostenible en aquest temps de crisi global.
Tot i això, encara hi ha una massa de gent prou important que intentar diferencia el PSC dels PSOE i fer-nos entendre que el PSOE és molt millor que el PP... i no serà la finestra qui faci bons els del PP. Però realment creieu que un partit que s'anomeni d'esquerres i porti obre en el seu nom, es pot replantejar que les ONG que no son estatals i que actuant en les "seves comunitats autonomas" i fan un servei importantisim i que supleix en molts moments les mancances de les estructures de l'estat a nivell de servies socials, solidaritat, etc... no pugin optar a demanar subvencions a l'estat?? em sembla increïble.
Desprès la majoria de membres d'aquestes ONG en temps d' eleccions ens faran bons aquells que ara els volen tancar l'aixeta..
Tot això m'he aboca a la reflexió de sempre, que no volem tenir un estat per romanticisme o per demandes històriques, etc.... si no per millorar la vida dels catalans i catalanes i poder decidir nosaltres mateixos en que invertim els nostres impostos, els nostres diners i com decidim administra la nostre solidaritat, tan cap el nord, el sud l'est o l'oest sense obligacions ni amenaces.... I com si fos un bucle en portar a un altre punt ja conegut per la finestra, que el PSOE es el mateix que el PP, el problema es que el PP es un llop sense disfressa i el PSOE s'amaga sota un xai... fins i tot poc a poc les sigles començant a semblar-se PE i PP.

I esta clar que els seus companys de ramat hauria de començar a posar-se les piles i decidir si volen seguir pel mateix camí que marca el llop. Soc del parer que si en aquest mesos és segueixi posant sobre la taula la nula intenció de plantar-se (com es va demostrar en el tema dels pressupostos de l'estat) començar a ser hora de dir Prou i començar a construir un altre majoria política que és planti davant Madrid, que defensi els interesso del catalans i catalanes, que s'allunyin de batalles de poder i posi el país i el benestar dels seus ciutadans i ciutadanes com objectiu principal de la seva acció de govern i caminem cap a la plena sobirania, com eina de progrés social, econòmic, etc..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada