dissabte, de juliol 30, 2011

Go To Nepal!

Avui, després de la feina m'he posat a fer la motxilla, ostres es com si fins ara tingues certa por a fer-la o que el retard de fer la maleta, sigues una reflexa que no acabo de creurem que diumenge marxi cap el Nepal.

Des de fa uns dies soc un sac de nervis, els que en coneixeu ja sabeu el que representa per mi aquest viatge i com en deia una gran amiga aquest dies pel correu ,és saltar una barrera, una tanca que sempre ha estat difícil...
Tot i que més que una tanca, es saltar la finestra, per descobrir tot allò que hi ha fora... com faig sovint per aquí i per allà, però ara es anar més enllà!

Por allò desconegut, però molta il·lusió a tota l'aventura que representa per mi, diguem que soc així de bàsic, el que per molts seria un viatge més, per mi es "el viatge"... Molts cops he pensat com seria totes aquelles ciutats i pobles que apareixien els articles de les revistes de muntanya, els llibres... i tot i que aquest cop, l'objectiu no sigui cap cim, es com si viatges molts anys enrederar i em transformes amb un explorador... si, difícil en aquesta època, en aquest temps amb google, facebook i twitter...

I tot plegat en fa mirar enrederar i adonar-me que tot ha anar molt ràpid, que he fet un camí vertiginós i que fa set mesos no hages pensat que sarià on soc ara, en tots els sentits. Però quan decidim, quan apostem, quan fem el salt de lluitar pels nostres somnis, quan ens perdem... però no renunciem i ens retrobem, aprenen dels fracasso i tornem a escriure, la lluita donar el seus fruits.

I tot plegat em porta a que demà agafo l'avio, que vaig decidir no agafar fa un any, perquè volia espera a trobar aquella companya d'aventura, de somnis, que acabes d'omplir de color el viatge, els viatges, les muntanyes, la gent, els espais buits.  aquella persona amb la que compartir, aprendre, escoltar i somiar plegats... Gràcies Marta!

Doncs res, avui amb un toc personal, més intimista com a voltes faig, però molt il·lusionat... espero poder actualitzar el bloc des de Nepal o fer alguna piulada... (si no hi ha cap contratemps) El que estar clar que a la tornada hi haurà un grapat de fotos i histories per penjar en aquesta finestra...  


"tot està per fer i tot és possible".

Fins la Tornada!!







1 comentari:

  1. Segur que en aquestes dates de pluges, amb les ganes i energia que tens, en algun moment s'obrirà una finestra de bon temps!!!!

    ;)

    ResponElimina