divendres, de març 02, 2012

Apunts de març, un país en moviment!

No entenc res, les ultimes enquestes del CEO diuen que els 44.6% dels enquestats votarien a favor de la independència i que només el 24.2% votaria  no. Veig com dia a dia la gent te més clar que ser espanyols ens enfonsa encara més en aquesta crisis i com la societat avançar molts metres per davant dels partits polítics, de tots. Veig com l'escletxa és fa més ampla i cada dia hi ha més independentistes orfes de partits tot i les ganes de saltar la tancar, tot i que cada dia hi ha més gent fora de l'armari que dins.

Crec que cal superar els interessos de les sigles, sumar esforços i ser prou valents per fer el salt, estar clar que hi ha molts que no saltarem a qualsevol preu, però hem de ser prou obert per sumar lluny de interessos de sigles i posar per davant els interessos de país. Estar clar que no hem de ser un país més dins de la globalitat dels països, que també hem d'aprofitar per fer el salt per avançar també en la construcció d'un model social allunyat del que ens ha portat aquesta crisis global, sense por. Però per això hem d'aprofitar el procés constitucional que obrirem si fossin prou valents per diu adeu espanya.

i em pregunto quin son els interessos d'aquells que son conscients que amb espanya no anem enlloc i segueixen defensa'n l'entesa, quin son els seus interessos quan ells son conscient que espanya es crisis i que si ells estiguessin disposats a saltar una majoria social saltaria també. Que no caldrien retallades... no entenc com estén lligats els interessos d'un estat que dia a dia ens fa més súbdits, més pobres i menys lliures...

Sort que aquest cop, cada dia hi ha una majoria social més amplia, que farà que en pocs temps aquells que ara fan sonar la flauta vulguin sumar-se a la corrent majoritària i vulguin encapçalar un moviment social que ja no ens deixara posar-se davant!

1 comentari:

  1. ànims amb la lluita.... si aquí al nord la van aconseguir per què no al sud?

    ResponElimina