divendres, de març 23, 2012

La vall del Congost

Diumenge un cursa més, una cursa que feia molt anys que no corria i que ah plogut molt des d'aquells temps, va ser la meva quarta cursa de muntanya pels vols de 2005, al vaig córrer el 2006 i després de molts de temps, diumenge passat tornava a corer, i ja van 64 curses de muntanya...
 Un circuit molt diferent els dels anys que l'havia corregut fins i tot ara pots triar amb la mitja o la Marató. Tot i que en cal quilometres pel repte d'aquest any l'Emmona (106km i 16400m de desnivell acumulat en menys de 34h) vaig decidir seguir amb les curses curtes per seguir agafant velocitat i confiança. Aixi que a les 9 del mati a la sortida de la mitja amb prop de 400 persones més! ...3,2,1 i sortim pels carrers d'aguafreda per anar a buscar les pistes i corriols del Montseny.
Com últimament faig, surto amb el grup de la meitat cap el final i a un ritma molt diferent a fa uns anys, també per la precaució de cansar-me massa aviat per l'activitat del dia anterior, però poc a poc em trobo millor, amb bones sensacions i vaig a bon ritma, no deixo de córrer en les primeres pujades i els primers quilometres de pista i algun corriol els faig sense aturar-me a caminar, primer avituallament i les primeres rampes dures, a caminar els trams de corriols, quan el corriol es converteix en un pista agafo un ritma continuo i cap amunt, amunt i amunt sense treva. Arribo el segon avituallament i cap a baix, una baixada llarga en que vaig a tope, amb molta més confiança i recuperant les bones sensacions de fa temps el baixar, tot i així faig una rebrincada que en fa aterra a terra amb la cama "tiesa" provocant un enrampada en la cuixa... tot i així i encara en calent segueixo, sense aturar-me per por a refredar-me i que faci més mal, pateixo els primer quilometres ja que no tinc prou estabilitat pero com vaig super emocionat de trobar-me be, segueixo sense aturar-me tot i baixa la velocitat, tot i així encara avanço gent a les baixades... després de la llarga i bonica baixada, avituallament i un tram pla per tornar a pujar per una zona obaga per un bonic corriol.. amunt! amunt! i començo a avançar a corredors/es de la Marató que en sortit una hora avanç. Faig les ultimes pujades i cap a baix a tot el que puc, recupero posicions i bones sensacions i cap a baix! en últim avituallament nomes agafo un tros de taronja i intento fer els últims quilometres a bon ritma ja per Aiguafreda fins arribar! Una gran cursa, amb una grandisima organització! cursa molt i molt recomanable! on he gaudit com una puta cabra amunt i avall... bones sensacions en aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada