diumenge, d’abril 29, 2012

No vull pagar, no tenim por!!

Ja sabeu que molts cops he practicat el #novullpagar però d'una forma molt diferent a l'actual. Ja fa molts anys que vaig decidir deixar de pagar els peatges, no per motius econòmics, si no per motius polítics.
Fart de pagar, fart de ser espoliat i de dia a dia veure que els catalans i catalanes paguem les festes de la resta d'això que anomenem Espanya i a més som insultats dia a dia, explícitament pels mitjans de comunicació, polítics... i també implícitament quan l'estat no compleix amb les seves pròpies lleis, quan no inverteix en les infraestructures del país i ens condemna a la misèria. Ja no parlem de somnis eròtics, ja no parlem de uns homes i unes dones folls que volem que Catalunya sigui una nació, un estat dins del món. Parlem de la necessitat de poder invertir, gestionar, construir una societat millor i per sobre de tot molt més justa. Els homes i les dones que vivim a Catalunya necessitem poder decidir el nostre futur, hem de poder decidir on invertim els nostres diners per superar aquesta crisi, per ajudar a les classes populars, per defensar l'estat del benestar, per defensar el nostre model de convivència, per construir riquesa, per poder fer avançar també el sur d'Europa.
Hem demostrat que dia a dia perdem la por, que el seny, l'ara no toca o “no toquem res que tot va bé” ja no són impediments per rebel·lar-nos, que estem farts, que les engrunes ja no ens alimenten i que és l'hora del pa sencèr. Les consultes, l'insubmissió fiscal d'alguns empresaris, la campanya del #novullpagar, els moviments socials com l'assemblea nacional catalana, posen sobre la taula que la desobediència civil pacifica és l'eina per obrir la porta cap a la llibertat i el més important, obrir la porta cap la justícia social! Només animar-vos a seguir, a vèncer la por! Som-hi cada dia som més a prop i hem de ser capaços de sumar per avançar!
#novullpagar Peatge d'Arenys. Som-hi!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada