dimecres, d’abril 04, 2012

Pressupostos de l'estat espanyol, camí de la Independència!

Manifestació 10 de juliol
Amb l anunci dels pressupostos de l'estat espanyol queda demostrat que amb espanya no anem en lloc, ni amb l'espanya de PSOE ni amb l'espanya del PP. Queda clar l'intenció d'asfixia fiscal que tot govern espanyol vol sotmetre a Catalunya i els seus ciutadans.

Ni estatuts, ni pactes, ni peix el cove.... els govern de l'estat espanyol només ens volen per pagar i callar. I no parlem de mantenir un nivell de riquesa alta per Catalunya, parlem de dignitat, de viure amb les mínimes condicions, de tenir els serveis basics per tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Cada dia queden menys arguments per seguir amb aquest matrimoni de conveniència, per seguir pagant els plats trencats dels que es foten la festa i nosaltres fem els deures. I crec que ja no es qüestió de ser d'esquerres ni de dretes, de catalanistes ni espanyolistes, no veure l'espoli fiscal que patim els catalans i catalanes es ser borni, votis el partit que votis, o fins i tot si no votes.

Un espoli fiscal que comportar un espoli social que ens empobreix que fa que cada dia anem més enredarà en l'estat del benestar i ens posa moltes més pedres en el carro que dia a dia empenyem per intentar sortir de la crisis global del capitalisme. I la gent cada cop desperta, un termòmetre es la feina on cada dia més, sense importar la llengua que parlen, sense importar qui va votar a les ultimes eleccions, parlen indignats del tracte rebut pels governs espanyols de torn. Cal ser capaços de posar per davant de tot els interessos col·lectius, la defensa dels mes dèbils, cal posar per sobre de tot la construició de l'Estat propi, de la independència, de la llibertat per assolir la justícia social!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada