dimecres, de desembre 23, 2015

I per la terra Alta (IV) Els Estrets

I aprofitant la tarde de l'ultim dia per la terra alta del passat pont, fem una petita excursió els estrets Arnes. Un camí d'anada i tornada per la zona dels estrets on el riu lluitar per fer-se pas entre les parets d'aquesta zona, formant molts gorgs i un paisatge espectacular. Nosaltres sortim de l'aparcament de Lliberós, on mengem i on es pot passar la nit i seguim les indicacions que marquen el camí dels estrets. El camí es pla i va tota l'estona acompanyant el riu. Durant tot el camí és pot contemplar totes les parets i sectors d'escalada que hi ha a la zona. I realment fa venir moltes ganes de posar-se els peus de gats!!

Anem fent el camí fins que la vall cada cop es fa més ampla i arribem a l'aparcament de l'altre extrem. Per descansar un minuts i tornar a desfer el camí. Si hagues fet un pel més de calor encara ens haguéssim banyat en algun dels gorgs. De tornada, quan caminem sols pel camí ens trobem amb una cabra que grimpa per les parets, a més d'observar alguns voltors.

Una petita excursió molt maca, plana i per un paratge espectacular. Per venir a la primavera, principis d'estiu a fer un bany i a gaudir de l'escalada!

Abans de tornar cap a casa, fem la visita a l'olivera mil·lenària de "Lo Parot" que esta a la sortida de l'Horta de Sant Joan.


Ruta a Wikiloc gravada amb l'APP de Wikiloc:










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada