dimarts, de gener 30, 2007

Puig de Pasturia (2675m)

El passat Dissabte 27 amb L’Uri i el Xori varem fer una excursioneta per la vall de coma de l’orri. Així cap a les 7 del mati passo a buscar l’Uri per Rubí i desprès cap a Sant Joan de les Abadesses a buscar l’altre company d’excursió.

Tot i els avisos de les grans nevades... aquí no hi ha neu! El material de hivern encara haurà d’espera uns dies...

Sortim de l’aparcament i anem vall amunt, un camí que va pujant poc a poc, però constant. Fa un dia sense núvols però amb un vent de collons que fa incrementar la sensació de fred! Les ultimes rampes fins el coll, l’Uri ens fa suar una mica. Des del coll contemplem al cara sud del Bestiments, que aquestes alçades de gener fa una mica pena per la manca de neu. Des del coll enfilem la cresta dels cims de l’orri fins arribar el Puig de Pasturia 2675m. un vent que incrementa el fred ens fa treure el “moquillo” i congelar-nos les mans.

El cim foto i cap el cotxe pel mateix camí. Parada a Sant Pau de Seguries i anem a ca l’aurora a omplir la panxa i cap a casa.

Un excursió maca, solitària i en molt bona companyia! Uns grans amics!

Cara Sud del Bestiments

Carena dels cims de la coma de l'orri

La neu i el vent.

Cim!

2 comentaris:

  1. Després de passar-se una setmana anunciant els temporals de neu, resulta que el Bastiments fa pena. Sembla mentida que al gener es vegi com es veu.

    Quan farem un hivernal? (de neu, no de fret). Paciència...

    ResponElimina
  2. Ieeeeeeeeeeee!

    Vaya fred que feia eh?! neu no n'hi havia però de gel si que en vem veure. Per cert no m'havia fixat en la pose tant varonil del Xori en la foto del cim! Machote!! jejejeje No li tingueu en compte que tenia molt fred...

    Jo també m'ho vaig passar molt bé, a veure si el pròxim cop a part de la companyia també acompanya la neu!

    ens veiem,

    uri

    ResponElimina